Vloerafwerking

Vloerafwerking


In ons assortiment is een ruime keuze aan:

• Natuurstenen vloer- en wandtegels

• Keramische vloer- en wandtegels

Voor vloeren en wanden in huis. Maar ook voor bv. terrassen buitenshuis, voor een nieuwe badkamer, toilet of renovatie en uitvoering hiervan, kunt u ook bij ons terecht.

Een natuursteen vloer is tijdloos en past bij vrijwel iedere interieurstijl. Natuursteen is verkrijgbaar in diverse soorten, formaten en kleuren.

De voordelen zijn:

• Tijdloos. Natuursteen is een natuurproduct en heeft een unieke uitstraling. In de loop der jaren wordt een natuurstenen vloer mooier omdat kleuren beter zichtbaar worden.

• Natuursteen is verkrijgbaar in diverse soorten, formaten en kleuren.

• Comfort. Natuursteen is een goede warmtegeleider en daardoor ideaal in combinatie met vloerverwarming.

• Lange levensduur. Een natuursteen vloer is slijtvast en gaat een leven lang mee bij het juiste gebruik en onderhoud.

• Onderhoudsarm. De meeste natuursteen producten zijn eenvoudig schoon te maken en vragen bij de juiste impregnering of coating, weinig onderhoud.

Tegenwoordig ligt vooral de nadruk op groot formaat tegels. Denk aan 60x60 cm,75x75cm, 80x80cm of 60x120 cm. Het betreft hier vooral de grijze/antraciet tegels met of zonder natuursteen look, maar andere kleuren zijn er natuurlijk ook.

De trend van dit moment zijn de “houtlook”tegels, die variëren in maat, kleur en print. Met de huidige techniek zijn de houtlook tegels bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer.  Veel voorkomend maten zijn: 20x80 cm, 100x20 cm, 120x30 cm, 150x40 cm, 170x40 cm enz.

PVC is een sfeervolle vloer voor uw woning! Een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig te reinigen is. Van houtlook tot en met tegel design stroken. Door de minimale thermische weerstand zijn PVC vloeren uitstekend geschikt in combinatie met vloerverwarming. PVC is te verkrijgen in verschillende diktes en afmetingen.


Een gietvloer is een kunststofvloer, de vloer is geluiddempend en combineert perfect met vloerverwarming.

Gietvloeren zijn in vele kleuren te leveren, in mat, glans en anti-slip af te lakken naar wens en ook in betonlook zijn er vele mogelijkheden.

De gietvloer is naadloos, schoon en bijna stofvrij.

De vloer is zeer gemakkelijk in onderhoud en geschikt voor alle woonvertrekken.