Showroom


Wij hebben een nieuw woonconcept gerealiseerd met meerdere bedrijven in één pand aan het Netwerk 136 te Purmerend. Het concept is bedoeld voor architecten, projectontwikkelaars, aannemers, particulieren, kortom iedereen die met bouw bezig is. In het Design Center is een showroom gerealiseerd waar werkende maatwerk keukens en badkamers, wand,- en vloerafwerking, verlichting, domotica, tegels, natuursteen, (inloop)kasten en meubilair getoond wordt.

Er zijn ook ruimtes waar bv. een projektontwikkelaar een presentatie kan geven voor een bouwmanifestatie met toekomstige kopers.

De showroom is voorzien van de nieuwste trends en gadgets, allemaal verwerkt in meerdere opstellingen.


Indien de showroom op afspraak bezocht wordt, kan er direct met het betreffende bedrijf aan een plan begonnen worden!Slaapkamer en badkamer in één geheel. Deze nieuwe trend was al een tijdje te zien in hotels en de prachtige lofts & appartementen in de hoofdsteden van Europa en Amerika. Terugtrekken in je eigen ruimte en tijd maken voor jezelf met fitness, wellness, bezinning & schoonheid....

Vloer,-en wandafwerking die past bij de maatwerk keuken, badkamer, en/of meubels is vaak lastig uitkiezen qua sfeer en kleur.

In onze stalenkamer adviseren wij u aan de hand van moodboards en stalen. Er is keuze uit keramische tegels, natuursteen, gietvloeren, houten vloeren, betoncire etc.

Maatwerk kasten en wandkasten met of zonder inbouw appparatuur en/of open haard. Uw beeld en geluid netjes weggewerkt in een mooie houten wandmeubel geeft een luxe uitstraling aan uw interieur. Denk daarbij ook aan een Domotica systeem die tevens de verlichting, raamdecoratie en beveiliging bedient....


Laat je inspireren


Design Center 136 is een inspiratiecentrum waar ruim 400 m² aan keukens, badkamers, tegels, woonstijlen en bouwkundige opties samen komen. In de showroom zijn compleet aangeklede stijlkamers en vind je volop ideeën. In o.a. de stalenkamer helpen we je om de juiste keuzes te maken. Laat je inspireren en bezoek onze showroom, we denken graag met je mee.


In de showroom is een zogenaamde "Gameroom" waar u o.a. het beeld,-en geluidsysteem van Bowers & Wilkins kunt beluisteren in combinatie met een domotica systeem, alles handig bedienen met een tablet. Uiteraard kunt u met vragen terecht bij onze specialisten.......

Een greep uit

de merken die wij

voeren....

Beton Ciré is een slijtvaste en goed te reinigen afwerking en is daardoor een goed alternatief voor betegeling.

Door het aanbrengen van een waslaag kan het goed tegen vocht en is het te gebruiken op zowel vloeren als wanden.

Béton Ciré woonbeton wordt met de hand aangebracht en vervolgens afgewerkt. Hierdoor heeft het een ambachtelijke en natuurlijke uitstraling.

De waterafstotende eigenschappen van Béton Ciré maken het ideaal voor gebruik in de badkamer.

Op de wand, de vloer, het plafond of het badmeubel, zelfs in het douchegedeelte. Béton Ciré heeft een dichte naadloze structuur (geen voegen), hierdoor is het gemakkelijk te reinigen en spoelt het water er eenvoudig langs. Laat je inspireren....