SanitairUw Luxe Sanitaire ruimtes.....


Of uw badkamer na de bouw of renovatie een droombadkamer wordt, is van veel factoren afhankelijk. Als u alle wensen op een rijtje heeft, kunnen wij uw badkamer stap voor stap gaan verwezenlijken. Bedenk ook wat voor u belangrijk is in uw nieuwe badkamer, bv. een groot bad, veel opbergruimte, dimbare verlichting, fijne vormen, dunne randen, strakke hoeken geven zowel het sanitair als de meubels een moderne indruk en een stijlvolle finesse.


•Bij het ontwerpen moet u ook rekening houden met de toekomstige levensfase, bedenk wat in de komende 20 jaar belangrijk kan worden, bv. of er kinderen thuis wonen, of dat de badkamer ook bij gebruik op hogere leeftijd nog praktisch en comfortabel moet zijn.

•Een vooruitziend ontwerp loont de moeite!


Wij adviseren u graag in onze showroom over de keuze van sanitair, (maat)meubels, tegels enz. en de technische montage mogelijkheden.


Wij kunnen alle disciplines die nodig zijn voor het maken van uw badkamer verzorgen, omdat één aanspreekpunt wel zo makkelijk is!


Uw droombadkamer, zo individueel als uzelf.....

 Het is ook mogelijk om uw sanitair en tegels zelf aan te schaffen en uw droombadkamer zelf te installeren. Kijk voor scherpe prijzen op    www.installateursmagazijn.nl en bestel online uw sanitair of kom langs.