Onze partners

Een greep uit de partners en merken waar wij veel mee werken.....


Deze partners en merken werken met net zoveel enthousiasme en kwaliteit als wij van zelfsprekend vinden
NIBE Energietechniek richt zich op het leveren van energiezuinig comfort in warmtapwater, verwarming en passieve koeling.

Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen. Ook levert NIBE een breed assortiment thermische zonlichtpakketten voor warmtapwaterbereiding en verwarming.Domoticapartners is een dynamisch bedrijf dat domotica oplossingen ontwerpt voor de

particuliere en zakelijke markt, en actief is voor verschillende projecten als woonhuizen hotels, kantoren en frisse scholen.

Met de kennis en expertise die zij in huis hebben kunnen uw wensen volledig worden afgestemd in één KNX systeem. Een greep uit de componenten die met elkaar kunnen communiceren zijn bijvoorbeeld verlichting, verwarming, zonwering, gordijnen, beveiliging en andere installaties.Kembra is al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner in al het maatwerk.

Voor handgemaakte keukens, badkamers of maatwerkmeubilair kunnen wij op hun kwaliteit vertrouwen.Zij hebben de creativiteit in huis om uw ideeën uit te werken tot een stijlvol interieur.


Hotbath BV is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een klein internationaal team stuk voor stuk specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp en kraanproductie.

Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn.


Nefit PV-systemen

Als het gaat om systemen voor het duurzaam opwekken van stroom levert Nefit hoogwaardige totaaloplossingen, volgens de hoogste kwaliteitsstandaard.

De opbrengst van de zonnepanelen ligt aantoonbaar hoger. Alleen op de toppanelen van Nefit krijgt u 30 (!) jaar garantie op het product zelf én op het vermogen. Dus een gegarandeerd hogere opbrengst en maximaal rendement op uw investering.


Dornbracht staat voor hoogwaardige productkwaliteit, een geavanceerde productie en innovatief design. Met zijn meermaals internationaal onderscheiden premiummengkranen fungeert de familie-onderneming als drijvende kracht achter de ontwikkelingen en trends in een hele branche. Wereldwijd. Het succesverhaal is gebaseerd op de al ruim 60 jaar geldende filosofie, dat verandering nooit als dwang, maar juist als kans wordt gezien.

Villeroy & Boch, beleef de wereld van badkamer en wellness van Villeroy & Boch met de vele collecties en buitengewone design


Modular Lighting is een eigenzinnige trendsetter op vlak van high-end architecturale verlichting. Het merk onderscheidt zich door technische hoogstandjes gecombineerd met elegant, uitdagend design. Het resultaat is gedurfde verlichting, nét dat beetje anders.


Het doel van Modular Lighting is om dé juiste verlichting, met dé juiste sterkte voor dé juiste ruimte te ontwikkelen. Hierbij spelen technologie en creativiteit de hoofdrol.

Jaga, al meer dan 50 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Daarbij kijken ze zeker niet alleen naar techniek, ook de uitstraling van een product is belangrijk. Met hun filo-

sofie zijn ze voortdurend op zoek naar innovatieve, verantwoorde technieken om te verwarmen, koelen en ventileren.


Hansgrohe kiest in de productie voor speciaal geselecteerde materialen, hightech technologieën en precisiewerk. Maar ook voor milieubescherming, efficiënt grondstoffengebruik en goede arbeidsomstandigheden voor het personeel. Zulke duurzaam en kwalitatief hoogwaardig vervaardigde producten kunt u met een schoon geweten kopen. Mooie, tijdloze producten die u ook na vele jaren volop zult waarderen en graag gebruiken. Tenslotte gaat het om meer dan alleen het uiterlijk. Een excellent design overleeft kortstondige modetrends en is een ware investering in uw badkamer.


Honeywell Evohome, het Evohome-systeem biedt extra gemak en comfort, vooral als je regelmatig andere kamers dan de woonkamer wilt verwarmen en je,  op afstand, alvast kamers wilt voorverwarmen."

Gira produceerd schakelaars en wandcontactdozen. Met de Gira designconfigurator kunnen de veelzijdige afdekraamvarianten van de Gira schakelaarprogramma's geheel naar wens met verschillende functies uit het assortiment worden gecombineerd.  Daarnaast produceerd Gira een breed spectrum aan elektrotechnische installatiesystemen voor onder andere communicatietechniek, deurcommunicatie-installatie en domoticasystemen voor de automatisering van verwarming, licht en jaloezieën.