Interieur styling

Interieurstyling


Is uw huis door ons gebouwd of gerenoveerd en weet u eigenlijk niet goed waar u moet beginnen om de juiste sfeer van uw droomhuis te creëren? Installux werkt samen met Isis-design die u graag helpt bij een interieurontwerp.

Kleur speelt een belangrijke rol bij de sfeer van een ruimte. Belangrijk is dat de kleuren bij u passen en aansluiten bij de vloer, meubelen, stijl en lichtinval.

Een vaak onderschat onderdeel van inrichting is verlichting. Verlichting is namelijk de sfeermaker in een interieur. Aan de hand van de indeling en specifieke behoeften wordt een verlichtingsplan gemaakt met zowel basis- als accentverlichting. Als de basis van uw interieur compleet is, dan is de "finishing touch" van de inrichting accessoires en decoratie. Ook hierin kunt u geadviseerd worden.

 

Plan van aanpak,

Aan de hand van een kleurenwaaier en sfeerconcepten gaan we eerst kijken welke kleur en woonstijl bij u en uw woning past. We bespreken de sfeer en interieurstijl die u wilt creëren en we kijken naar uw verdere woonwensen en naar de mogelijkheden die de ruimte biedt. Wij helpen u graag bij een interieurontwerp van de indeling, aankleding, verlichting en materiaalkeuze.

Onze doelstelling is samen met u een sfeer te creëren die past als een jas!


 


Bij het uitwerken van het interieurplan wordt er een plattegrond van de ruimte (schaal 1:50) gemaakt, een moodboard om de sfeer over te kunnen dragen, een meubel, materiaal en lichtplan (dit met uitzondering van alleen een meubelopstellingsadvies). Er wordt rekening gehouden met de grootte van de ruimte, lichtinval, waar de ruimte voor gebruikt dient te worden, bestaande elementen, kleur, en natuurlijk uw persoonlijke smaak.

Het ontwerpplan is zo opgebouwd dat u zowel het volledige ontwerp kunt laten uitvoeren als gefaseerd.  Aan de hand van de ontwerpen kunt u bepalen of u zelf uw meubelen, accessoires, verlichting etc. uitzoekt of dat u hierbij advies van de interieuradviseuse nodig heeft. Bij ieder onderdeel wordt vanzelfsprekend uitgegaan van uw smaak en wensen. Een andere indeling van de meubelen, kleuradvies, het restylen van decoraties, schilderijen, etc. en eventuele stylingtips voor aanvulling van het interieur, geven u voldoende inspiratie om tot een bevredigend resultaat te komen.